Lente-actie Nostalgiekar

13 april 2021

De Nostalgiekar, een verrijdbare ouderwetse bakkerskar, gevuld met nostalgische attributen, helpt mensen met dementie herinneringen op te halen en ze weer even terug te halen naar het hier en nu. Het is al jaren een beproefd concept en zorgt voor blije gezichten bij bewoners en zorgmedewerkers. 
Bekijk hieronder het filmpje!

filmbeeld NK

Multi-functioneel inzetbaar

De Nostalgiekar heeft inmiddels meerdere functies gekregen: zij fungeert ook regelmatig als muziekkar, theekar, taartenkar, spellenkar, schilderskar of groente- & fruitkar. Multi-inzetbaar dus om er een gezellig en smaakvol moment van te maken.

Lente-actie 2021

2021 is uitgeroepen tot Internationaal Jaar van ‘Groenten & Fruit’. In het kader hiervan hebben we een leuke en vooral gezonde Lente-actie bedacht:

DOe je mee en maak jij bewoners blij met de Nostalgiekar? Reageer dan naar bedrijfsbureau@dosocial.nl voor je bestelling of meer informatie.

PS: voor de introductie van de kar in de zorgorganisatie wordt regelmatig gebruik gemaakt van Theater Veder: professionals die zorgmedewerkers via de Veder Methode opleiden om wederkerig contact mogelijk te maken met bewoners. Mocht je interesse hebben in deze introductie, vraag dan naar de voorwaarden via bedrijfsbureau@dosocial.nl

Meer informatie over de Nostalgiekar?