Silverrally

Ieder jaar wordt de Silverrally, een nostalgische autorally voor ouderen langs herkenbare hotspots in hun eigen stad, georganiseerd in een andere stad. In samenwerking met bedrijven, zorg- en andere maatschappelijke organisaties halen we de ouderen even uit de sleur van alledag en geven wij ze een gezellige dag waar het gesprek in de auto en aandacht voor elkaar centraal staan. De autorit wordt altijd afgesloten met een gezellige lunch waar de verhalen van onderweg met elkaar gedeeld worden.

Impressies Silverrally’s

Blije oudere in rallyauto

Silverrally Tilburg en Goirle

De 5e editie van de Silverrrally vond op 12 oktober 2023 plaats in Tilburg en Goirle. 150 bewoners van De Wever en Thebe genoten met hun begeleiders van de toer door hun geboortestad en omgeving. We sloten de dag gezamenlijk af met een gezellige lunch op 4 zorglocaties. Klik op de afbeelding voor de aftermovie. De beelden spreken voor zich!

lachende rallyrijder met passagier

Silverrally ‘s-Hertogenbosch

In het gezellige ‘s-Hertogenbosch genoten 150 ouderen met hun begeleiders van de toer door deze oergezellige stad en de mooie omgeving. De rally eindigde bij Lensen in Zaltbommel waar iedereen genoot van elkaar en verhalen deelden tijdens een feestelijke lunch!
Klik op de afbeelding voor de aftermovie.

Silverrally Amsterdam

Een ware Memory Lane door het mooie Amsterdam. Georganiseerd door Cordaan samen met de partners van DoSocial en vele vrijwilligers. De 150 Amsterdamse ouderen beleefden de dag van hun leven en de Silverrally was nog lang daarna het gesprek van de dag.

Klik op de afbeelding voor de aftermovie.

Silverrally met routeboek en iets lekkers

Silverrally Eindhoven

Eindhoven, de stad met enorm veel industrieel erfgoed was deze editie de hotspot van de Silverrally. De ouderen van Archipel, Vitalis en Zuidzorg haalden dan ook hun hart op toen ze over de bekende terreinen van Philips, de DAF en de bekende binnenstad reden. Al snel kwamen de verhalen van vroeger op gang. Deze stralende septemberdag werd afgesloten met een gezellige Brabantse lunch in de open lucht op het Wasven.

Klik op de afbeelding voor de aftermovie.

Silverrally Rotterdam

De eerste Silverrally is een feit. En wat voor een! De ruim 150 Rotterdamse ouderen en 75 vrijwilligers genoten van de met zorg uitgezette toer die langs alle hotspots van deze metropool kwam. En hoe bijzonder was het om tijdens de rondvaart met de Majesteit door de Rotterdamse havens als eerste de Opdam te zien! Alleen maar lachende en genietende gezichten…dit smaakt naar meer!

Klik op de afbeelding voor de aftermovie.


Hoe organiseer je een Silverrally?

Bekijk de flyer of neem contact met ons op.