Sluit je DoSocial Deal op Zorgtotaal 2019

10 maart 2019

Zorgtotaal die in 2019 plaatsvindt op 12, 13, 14 maart, staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het MKB het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

DoSocial op Zorgtotaal

Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het MKB het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan. DoSocial is dit jaar wederom vertegenwoordigd. Ons doel is tweeledig:

  • meer bekendheid genereren voor ons prachtige initiatief richting zorgorganisaties, mogelijke partners en netwerkorganisaties/vakverenigingen
  • en vooral ook het aansluiten van nieuwe partners die ons daarbij gaan helpen.