x

Ja, ik wil DoSocial Nieuws ontvangen

Projecten

DoSocial en Ouderenfonds in actie voor eenzame ouderen!
In: Actueel
27 aug 2014

DoSocial komt in actie voor het Ouderenfonds om samen ontmoetingstuinen te realiseren voor eenzame ouderen. Deze campagne sluit aan bij de landelijke campagne van Geer en Goor ‘Waarheen, waarvoor’, die vanaf september 9 weken lang te zien is donderdagavond om 20.30 uur bij RTL4. Tijdens de campagne bewegen Gerard Joling en Gordon hemel en aarde om wensen van ouderen te vervullen. Samen met het Nationaal Ouderenfonds zetten ze zich in om de eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan.  Zij roepen de mensen op om in actie komen voor eenzame ouderen en een eigen sponsor-actie op te zetten. Met de opbrengsten steunen zij het Nationaal Ouderenfonds.

DoSocial komt ook in actie voor het Ouderenfonds en met de opbrengst gaan zij samen sociale ontmoetingstuinen realiseren.

Dit kan op de volgende manieren:

1. SMS ’’Dosocial” naar ‘’4333’’ en doneer direct €3
2. Help mee de modieuze By Moise armbandjes te verkopen die speciaal voor deze actie zijn gemaakt: bestel via www.dosocial.nl,
3. Start je eigen ludieke sponsor-actie en meld je aan bij Team DoSocial.

Stappen om je eigen actie aan te maken bij Team DoSocial:
1. Ga naar www.dosocial.nl, klik bij punt 3 op de link Start je eigen sponsor-actie, die uitkomt op de actiepagina van het Nationaal Ouderenfonds: Doneer aan DoSocial- De Sociale Voorraadkast
2. Klik op de link: Ja ik wil in dit team, vul je eigen team-gegevens in en ga aan de slag met je actie

Van belang is dat alle acties gelinkt zijn met DoSocial, omdat alleen de met DoSocial geoormerkte opbrengst in ons potje voor de sociale ontmoetingstuinen terecht komt.

Let’s DoSocial!