x

Ja, ik wil DoSocial Nieuws ontvangen

Nieuws

Trainmark nieuwe partner DoSocial
3 feb 2016

Met trots presenteren we onze nieuwe partner! ‪#‎Trainmark‬ @niekvdadel ‪#‎Miloberlijn‬
Welkom en LetsDoSocial!

Het nieuwe normaal
Een aantrekkelijke omgeving, aangename sfeer en gemotiveerde, vakbekwame en vriendelijke medewerkers; als mensen in een bepaalde setting – restaurant, ziekenhuis, bankkantoor, winkel – een product of dienst afnemen, zijn dat belangrijke voorwaarden voor een positieve beoordeling.
Kortom, wat men verwacht is ‘gastvrijheid’. Een beleving die onderscheidend is en kleur geeft aan het moment. Maar hoe creëer je die illusie? Medewerkers maken het verschil. De manier waarop zij gasten bejegenen. Niet te gekunsteld of bedacht, maar naturel en met een open grondhouding.

Doe Maar Normaal, Dan Doe Je Al Gastvrij Genoeg: D.M.N.D.D.J.A.G.G. .
Dat is voor ons de kern van gastvrijheidsverlening. TrainMark verzorgt leuke, leerzame en onderscheidende trainingsprogramma’s en concepten voor bedrijven en organisaties die realiseren hoe waardevol het contact met gasten/klanten/patiënten/cliënten is.

Samen afspreken wat normaal is binnen de organisatie en dat doorleven. Simpel en effectief. Met een blijvende gedragsverandering tot gevolg. Dat klinkt ambitieus, maar voor ons is het heel gewoon.

www.trainmark.nl

Oktober 2015