x

Ja, ik wil DoSocial Nieuws ontvangen

Nieuws

Bonte Avond ‘t Holthuys Annen daverend succes!
18 sep 2015

Feestelijke Memory Lane bij ’t Holthuys tijdens DoSocial Bonte Avond

Op dinsdagavond 25 augustus was het compleet feest op de Drentse locatie van Dignis/Lentis ’t Holthuys in Annen. De ruim 90 bewoners, medewerkers en vrijwilligers genoten zichtbaar van de Bonte Avond met muzikale bingo, lekkere hapjes en drankjes die aangeboden werden door DoSocial en het Nationaal Ouderenfonds. De handen werden flink uit de mouwen gestoken door de activiteitenbegeleiding, onze partners en vrijwilligers: hulp in de bediening, de keuken, bewoners van en naar hun plaatsen begeleiden, samen de bingoformulieren invullen en meedeinen op de muziek. Uit volle borst werd meegezongen met de liedjes uit de oude doos, die herinneringen oprakelden waardoor soms een sentimenteel traantje weggepinkt moest worden. En niemand ging met lege handen naar huis, voor iedereen was er een prijs te winnen.

Enkele reacties:
Een bewoonster fluisterde: “Ik ben hier echt niet goed in hoor, echt. Ik kan nooit op die namen komen, ik word een beetje vergeetachtig”. Vervolgens sleept mevrouw de hoofdprijs in de wacht! Waarop ze glunderend zegt: “Nu kan ik al mijn kleinkinderen trakteren op de heerlijke snoepjes uit mijn prijzenpakket!”

Mevrouw Boukje Kuiper, net 104 jaar oud geworden, werd die avond met een bloemetje in het zonnetje gezet: “Wat een fijne avond…vraag aan DoSocial of ze dit gauw weer doen”, aldus de oudste bewoonster van het huis.

Eén van de partners van DoSocial: “Leuk en leerzaam om direct iets terug te doen voor de mensen die zakelijk je doelgroep zijn. Geeft een goed gevoel om hieraan bij te dragen”.

Enthousiaste reactie van Sabrina Devigus die deze avond voor ’t Holthuys heeft gewonnen: “Op de budgetten voor dit soort uitjes wordt steeds meer bezuinigd maar het blijft zo nodig…onze mensen hebben de avond van hun leven, wat een plezier!”

Wij bedanken ’t Holthuys voor hun gezellige en gastvrije ontvangst. Wij vonden het super om te doen en zoveel blije gezichten te zien. Daar doen we het uiteindelijk voor!
#hetbestejaarooit